Foto-2 (1)Sot më 23 mars në orën 17.00 në stadiumin e qytetit në Frankfurt  përfaqësuesja e Kosovës mbajti seancën e parë stërvitore para ndeshjes kundër Eintracht Frakfurtit. Gjatë stërvitjeve futbollistët treguan përkushtim dhe disiplinë e punë të zellshme në mënyrë që në ndeshjen e nesërme të jenë plotësisht të gatshëm për këtë ballafaqim. Përzgjedhësi Albert Bunjaku është shprehur i kënaqur me punën dhe angazhimin e futbollistëve gjatë kësaj senace stërvitore. Po ashtu sot  pasdite përfaqësuesen e Kosovës e vizitoi edhe konsulli i Republikës së Kosovës z. Astrit Zemaj me bashkëpunëtorë, i cili së bashku me krerët e FFK-së ndoqen edhe senacën stërvitore të futbolistëve të përfaqësueses.
Foto-001 Ekipi mjekësor i përfaqëueses Foto-3 (1) Foto-2 (1) Foto-1 (1)