19 mars, 2021 – Përzgjedhësi i Kombëtares së Kosovës në futsall, Arben Simitçiu e ka publikuar listën e lojtarëve për dy miqësoret e muajit prill kundër Holandës. Këto ndeshje do të zhvillohen më 5 dhe 6 prill në Zeist. Dardanët e futsallit do të grumbullohen më 1 prill, derisa më 3 prill nisen për në Holandë.