3 korrik, 2017 – Federata e Futbollit e Kosovës edhe sivjet do ta organizojë Kampin Nacional U15. Kësaj radhe ky kamp do të mbahet në stadiumin “Agron Rama” në Kastriot, më 5, 6 dhe 7 korrik, derisa ekipet pjesëmarrëse do të vendosen në Konviktin e Studentëve në Prishtinë.
Ndeshjet
Dita 1
Prishtina 1 – Gjilani
Prishtina2 – Ferizaj
Prizreni – Mitrovica
Peja – Gjakova
 
Dita 2
Gjilani – Prizreni
Prishtina1 – Ferizaj
Prishtina2 – Gjakova
Mitrovica – Peja
 
Dita 3
Gjakova – Gjilani
Prishtina1 – Peja
Prishtina2 – Prizreni
Mitrovica – Ferizaj