4 dhjetor, 2018 – Presidenti i FFK-së, z. Agim Ademi, në prag të festave të fundvitit, më 13 dhjetor do të organizojë pritje për gazetarët sportivë. Me këtë rast do të bëhet sublimimi i rezultateve dhe punës së FFK-së për vitin 2018. Pritja do të bëhet në hotel “International Prishtina” në Prishtinë, në orën 17.00.