I dashuri president z.Gianni Infantino!
Kosova për herë të parë shijoi një Kampionat botëror si anëtare e plotë e FIFA-s, prandaj si kurrë më parë sytë dhe veshët e kosovarëve ishin të drejtuara kah stadiumet e Rusisë aty ku u zhvilluan 64 ndeshjet. Kampionati i 21-të botëror, që është i pari që kur ju u zgjodhët në krye të FIFA-s, u zhvillua sipas vizonit tuaj, që ngërtheu me një spektakël të vërtetë, organizim të shkëlqyer, frymë sportive dhe tifozeri fantastike. Duke qenë se Kampionati botëror është një ngjarje unikale, ku bashkon të gjithë popujt pa dallim, ngjyre, race e feje, për plotë 30 ditë njerëzit në Kosovë shijuan gjitha emocionet që ofron loja magjike e futbollit. Kulmin e emocioneve e përjetuam të dielën në përmbyllje të Kampionatit në ndeshjen finale Franca- Kroacia që për kampion të botës nxori Kombëtaren e Francës. Me lejoni që me respektin më të madh të ju falënderoj në emrin tim, KE, klubeve dhe futbolldashësve të Kosovës, Juve, FIFA-n si nikoqire të kampionatit dhe gjithë lumin e njerëzve që u morën me këtë organizim që padyshim reflektojnë filozofinë dhe përkushtimin e punës suaj.
Ju dëshiroj shëndet e suksese në punën tuaj.
Me respekt
Agim Ademi
President i FFK-së