23 shkurt, 2023 – Në vazhdën e vizitave nëpër klube dhe komuna, sot, presidenti Agim Ademi në shoqëri të anëtarit të Komiteti Ekzekutiv të FFK-së, Ismajl Ajeti, kanë qëndruar në Drenas. Ata fillimisht kanë vizituar KF “Feronikeli’74”. Në stadiumin “Rexhep Rexhepi” ata janë pritur nga kryetari i klubit Erlind Krasniqi dhe stafi i skuadrës. Në këtë takim drejtuesit e klubit kanë shpalosur objektivat e tyre për këtë edicion, por edhe vështirësitë me të cilat ballafaqohen si dhe nevojën për rregullimin e mëtejmë të infrastrukturës sportive. Më pas, kreu i FFK-së është pritur në takim nga kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci, ku janë adresuar çështjet të cilat e preokupojnë komunitetin e futbollit në këtë komunë, si dhe është diskutuar rreth Memorandumit të Bashkëpunimit, që pritet të nënshkruhet së shpejti nga FFK dhe Komuna e Drenasit. Palët u dakorduan që të vazhdojnë partneritetin e ngushtë dhe të gjejnë forma dhe mundësi për të krijuar kushte sa më të mira për të rinjtë dhe për klubet e kësaj komune.