23 korrik, 2017 – Në mesin e shumë telegrameve të urimit për ditëlindjen, presidenti i FFK-së, Fadil Vokrri sot ka marrë një urim edhe nga presidenti i FIFA-s, Gianni Infantino. Në telegramin e tij presidenti i FIFA-s ka shprehur urimet e tij më të sinqerta, duke i dëshiruar presidentit Vokrri shëndet dhe lumturi si dhe e ka ritheksuar respektin e madh që ka për presidentin Vokrri.
[su_document url=”http://federata.bega07.com/wp-content/uploads/2017/07/2017-07-23-Fadil-Vokrri-Joyeux-Anniversaire.pdf” width=”980″ height=”960″]