Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Programi i të rinjve elitar

Blog Posts

Kryesore, Lajmet, Programi i të rinjve elitar

Rikthehet puna në fushën e gjelbër me gjeneratën 2009 në projektin “Elite Youth Development Programme U15“ 

23 gusht, 2023 – Gjatë kësaj mesjave është rikthyer puna në edicionin e katërt të projektit “Elite Youth Development Programme U15“ në Kampin Nacional në Hajvali. Nën përkujdesjen e përgjegjësit të këtij projekti, Edmond Rugova dhe nën vëzhgimin e përzgjedhësit të Kombëtares U15, Ilir Nallbani…

Lajmet, Programi i të rinjve elitar

“Elite Youth” vazhdoi në Pejë 

26 janar, 2020 –  Faza e parë e projektit “Elite Youth Development Programme U15” ka vazhduar të dielën në Pejë, me grumbullimin e rreth 40 talenteve nga shkollat dhe klubet e futbollit të Rajonit të Pejës. Fillimisht pjesëmarrësit e këtij grumbullimi i përshëndeti përgjegjësi i…

P