Pas publikimit të një lajmi në portalin “presheva.jone” dhe e përcjellur edhe nga gazeta “Zeri” jemi të indinjuar nga fakti se nuk shprehin realitetin e vërtetë, gjë që e demanton emaili dhe korrespondenca zyrtare nga UEFA që mund të shoh dhe të bindet opinioni i mbarë. Ndaj me të drejt pyesim kujt i shërbejnë këto dizinformata dhe me porosi të kujt bëhen të gjitha këto lajme turpëruese, që aspak nuk përkojnë me realitetin dhe faktet ekzistuese, aq më parë kur FFK-ja po bën përpjekje maksimale që futbolli i Kosovës të bëhet anëtar i institucioneve ndërkombëtare.
[su_document url=”http://mediavision-ks.com/federata/wp-content/uploads/2015/08/uefaffk.rtf” width=”200″ height=”200″]