logo ffk 250x250Pas kërkesës së KE të FFK-së,  që çdokush nga ish zyrtarët e FFK-së që ka në dispozicion dokumentacion që lidhet me veprimtarinë e FFK-së sidomos në raport me instancat ndërkombëtare, të dorëzojë në FFK-, sot pati një takim ndërmjet sekretarit të përgjithshëm të FFK-së z. Eroll Salihu dhe ish sekretarit të FFK-në në periudhën 1991-1994 z. Sejdi Mërkoja, të cilët u pajtuan që nesër më 29 tetor në orën 9.00, të bëhet dorëzim-pranimi i gjithë materialeve që disponon z. Mërkoja.