ffk-llogofinNë kuadër të përgatitjeve  për fillimin e edicionit  të ri të futbollit 2015 – 2016 Federata e Futbollit e Kosovës , më 18.08.2015 ( ditë e martë ) nga ora  10.00 – 13.00  në ambientet e hotelit ” SIRIUS ” në Prishtinë ( afër FFK-së ),
                                                  O  R  G  A  N  I  Z  O  N
Seminar me drejtorë, sekretarë dhe administratorët e te gjitha klubeve të futbollit të të gjitha  niveleve dhe rangjeve garuese që bëjnë pjesë në kuadër të Federatës  së Futbollit të Kosovës. Tema e cila do te  shtjellohet në këtë seminar është:
Avancimi i reformave administrative në kuadër të klubeve të futbollit.
Ardhja e domosdoshme sepse është në interes të vet klubeve sidomos për periudhën që vjen.