Të gjithë bashkëatdhetarët tanë, të cilët kanë dëshirë t’i përjetojnë emocionet që do të sjellë ndeshja miqësore e 25 majit ndërmjet Kosovës dhe Senegalit, e cila do të zhvillohet në Gjenevë, tashmë mund ta sigurojnë biletën për këtë ndeshje, duke klikuar në linkun e mëposhtëm…
 
Kliko KËTU për ta blerë biletën online