10 mars 2022, Sot presidenti Ademi pati në vizitë menaxherin e eventeve në FIFA, Uran Bajramaj, që njëherësh është shqiptari i vetëm i cili punon në këtë institucion të futbollit në botë. Bajramaj u shpreh i lumtur me pamjen e re të selisë së FFK-së dhe për shumë suksese tjera dhe projekte të reja të cilat pritet të realizohen vitet në vijim me të cilat e njoftoi presidenti Ademi. I pari i FFK-së e falënderoi për vizitën dhe e përgëzoi për arritjet dhe punën që z.Bajramaj bënë në FIFA.