Komisioni i Garave i Superligës dhe Ligës së Parë, në mbledhjen e mbajtur me datë 06.04.2022, shqyrtoi ankesën e KF ”Malisheva”, të parashtruar me datë 02.04.2022, lidhur me ndeshjen e zhvilluar me 01.04.2022, në mes të KF ”Dukagjini” – KF ”Malisheva”.

Komisioni i Garave e ka shqyrtuar ankesën e KF ”Malisheva” dhe me këtë rast KG nuk gjeti prova nga pretendimet në ankesë, prandaj Komisioni i Garave konstatoj se ankesa është e pabazuar.

Me respekt, Federata e Futbollit e Kosovës
Komisioni i Garave i FFK-së
Abdyl Bellopoja, kryetar