1 mars, 2018 – Komisioni i Garave i Ligës së Dytë dhe kategorisë së juniorëve, në mbledhjen e mbajtur sot, ka vendosur që ndeshjet e parapara për t’u zhvilluar këtë fundjavë në Ligën e Dytë dhe Ligën e Juniorëve të shtyhen, si pasojë e reshjeve të mëdha të borës në ditët e fundit.