Në darkën e përbashkët një ditë para ndeshjes, predienti i FF të Kroacisë Davor Shkuer me bashkëpunëtorë, u dëshiroi mirëseardhje presdentit të FFK-së Fadil Vokrri që po shoqërohej nga anëtari i KE Bakir  Burii, zv. Sketari i sekretarit të përgjithshëm Arianit Ahmeti dhe menaxherit Bajram Shala, duke thënë se kam kënaqësinë të përshëndesë pëerfaqësuesin e UEFA-s mikun tim  Fadil Vokrri dhe miqt e mi nga Kosova. Sa janë të rëndësishme pikët për ne po aq janë edhe për Kosovën. Ekipi i Kosovës është i ri dhe unë i dëshirojë suksese në kualifikimet për evropian, ndërsa i urojë fitoren e U-21 dhe futbolli i Kosovës është në rrugë të mirë. Ne do të jemi gjithmonë të gatshëm ta ndihmojmë sa herë që të ketë nevojë. Edhe presidenti Vokrri ka falënderuar mikpritësin si dhe ka falënderuar z. Shuker dhe FF të Kroacisë për mbështetjen që i kanë dhënë FFK-së dhe bashkëpunimi ndërmjet federatave do të jetë i vazhdueshëm. Në fund tw darkës u këmbyen dhurata.