Konferencat për media të ekipeve FC Drita dhe FC Malmo, të cilat do të luajnë nesër në Stadiumin Olimpik “Adem Jashari” në Mitrovicë, në orën 20:45, në kuadër të rrethit të parë kualifikues të Ligës së Kampionëve do të zhvillohen sot, me këtë orar si më poshtë:
Data: 9 korrik 2018
15:00 – 15:30, FC Drita, konferencë për media, Hotel International Prishtina, Prishtinë
19:00 – 19:30, FC Malmo, konferencë për media, Hotel Emerald, Prishtinë