9 nëntor, 2017 – Sot në orën 19:00 në Stadiumin Olimpik “Adem Jashari” në Mitrovicë, do të zhvillohet ndeshja kualifikuese për Evropianin U21 “Italia 2019”, Kosovë – Izrael. Të gjithë të interesuarit për ta ndjekur këtë ndeshje biletat mund t’i sigurojnë gjatë ditës së sotme edhe në dy pika të shitjes në afërsi të stadiumit “Adem Jashari”, prej orës 14:00. Federata e Futbollit e Kosovës njofton se biletat e prodhuara kanë elementë të sigurisë të nivelit më të lartë dhe se sistemi i kontrollit të tyre nëpër pikat e stadiumit është i kompjuterizuar. Hyrja në stadium pa biletë nuk do t’i lejohet asnjë personi, qofshin edhe fëmijë.
Mjetet e ndaluara për hyrje në stadium: