kosova-shqiperiapromoNjoftohen të gjithë përfaqësuesit e medieve që kanë aplikuar për akreditim në ndeshjen Kosova – Shqipëria, se kartelat e akreditimit mund t’i tërheqin sot në orën 16:00 në Shtëpinë e Sportit (salla e konferencave, kati i IV) në Prishtinë, si dhe në orën 19:30 në hotel “Emerald” në konferencën për media.