Në lidhje me pjesëmarrjen e Përfaqësueses së Kosovës U-16 në Turneun “Coppa della Pace” në Itali japim këtë sqarim për opinion:
Me kohë kemi marrë ftesën dhe kemi bërë përgatitjet për pjesëmarrje e ku ishin të paraparë pjesëmarrja e San Marinos, Kosovës, Italisë dhe Bullgarisë. Mirëpo, në momentet e fundit është anuluar pjesëmarrja e San Marinos, ndaj organizatori në vend të San Marinos mblodhi përfaqësuesen regjionale të Italisë, pasi që ekipi përfaqësues i Italisë U-16 kishte paracaktuar ndeshjen me Bullgarinë.
Bashkëngjitur me këtë sqarim i keni edhe ftesat dhe dokumentet tjera të këtij turneu.
torneo
[su_document url=”http://mediavision-ks.com/federata/wp-content/uploads/2015/09/FORMAT-COPPA-DELLA-PACE.pdf” width=”980″ height=”960″]