1 nëntor, 2017 – Federata e Futbollit e Kosovës gjatë këtij muaji do t’i organizojë dy ndeshje të rëndësishme ndërkombëtare. Më 9 nëntor, në orën 19:00, në stadiumin “Adem Jashari”, do të zhvillohet ndeshja kualifikuese për Evropianin 2019 të U21 ndërmjet Kosovës dhe Izraelit. Ndërkohë, më 13 nëntor, në orën 19:30, po ashtu në stadiumin “Adem Jashari”, do të zhvillohet miqësorja e kombëtareve A, Kosovë – Letoni. Kjo do të jetë ndeshja e parë që Kombëtarja A do ta zhvillojë në shtëpi.
Kosovë U21 – Izrael U21, 9 nëntor, ora 19:00, Stadiumi “Adem Jashari”, Mitrovicë
Kosovë – Letoni, 13 nëntor, 19:30, Stadiumi “Adem Jashari”, Mitrovicë