gjyqtartvrapim29 shtator, 2016 – Të dielën më 2 tetor do të mbahen normat fizike për gjyqtarët e futbollit  të Vala Superligës dhe Ligës së Parë të Kosovës në futboll sipas programit të poshtëshënuar.
Vendi; Mitrovicë, Stadiumi  Olimpik “Adem Jashari”
Programi;
ora; 09,00 – 10,30 – gjyqtarët kryesor (Vala Superliga dhe Liga e parë)
ora; 10,30 – 12,00 – asistentët ( Vala Superliga dhe Liga e parë)
Prishtinë, datë 29.09.2016                  Kryetari i Komisionit të Gjyqtarëve, Përparim   Hasani