gjyqtartvrapim1 shtator, 2016 – Më datë 04.09.2016 (ditë e diel) nga ora 09.00 e paradites në stadiumin olimpik “Adem Jashari” në Mitrovicë, do të mbahen normat fizike ku do të përfshihen gjyqtarët përsëritës si dhe gjyqtarët tjerë të cilët për arsye objektive  apo subjektive nuk ishin pjesëmarrës në normat e organizuara herën e parë. Obligohen gjyqtarët pjesëmarrës që të dëshmojnë kontrollimin e kryer mjekësor nga mjekësia sportive si dhe obligimet tjera të dalura nga rregullorja e komisionit për gjyqtarë.