18 gusht, 2021 – Të hënën, më 23 gusht, në ambientet e stadiumit “Fadil Vokrri” në Prishtinë, do të bëhet tërheqja e shortit për edicionin garues 2021/2022, për Ligën e dytë, Superligën e Ligën e parë të juniorëve, si dhe për Superligën e kadetëve.

Shorti për Ligën e dytë fillon në orën 13:00, për Superligën e juniorëve në orën 13:20, për Ligën e parë të juniorëve në orën 13:40 dhe për Superligën e kadetëve në orën 14:00.