ffk-llogofinTë hënën, më 15 shkurt, në orën 13:00, në Shtëpinë e Sportit në Prishtinë, drejtuesit e FFK-së do të mbajnë një takim me vëzhguesit. Ky takim mbahet në kuadër të përgatitjeve për fillimin e stinorit pranveror dhe me qëllim të mbarëvajtjes sa më të mirë të ndeshjeve në këtë edicion.