Ndeshjet e javes së 5-të në Grupin “A” zhvillohen këtë mesjavë, e mërkurë, më 07.10.2015 në orën 15.00, e ku takohen:
 

MINATORI   –  OPOJA
BESA   –  DUSHKAJA
LUGU I BARANIT   –  ILIRIA
RILINDJA E KOSOVËS – DEÇANI
Pushojnë: RATKOCI dhe LESHANI