5 mars, 2018 – Të mërkurën do të zhvillohen katër ndeshjet e mbetura të javës së 16-të në Superligën e juniorëve. Më poshtë është orari dhe zyrtarët e këtyre ndeshjeve.
 
Juniorët – Superliga – Java 16-të: 
Vushtrria – Besa, e mërkurë, 11:00, Vushtrri
Gjyqtarët: Valbon Hoxha, Zgjim Rrahimi, Faton Jakupi
Delegati: Mentor Baliu
Feronikeli – 2 Korriku, e mërkurë, 11:00, Drenas
Gjyqtarët: Alban Ukzmajli, Visar Dogani, Visar Haxhiaj
Delegati: Xhevdet Rama
Drita – Ramiz Sadiku, e mërkurë 10:00, Gjilan
Gjyqtarët: Mentor Ajeti, Altin Zhegrova, Drilon Rexhepi
Delegati: Asad Zuka
Gjilani – Prishtina, e mërkurë, 12:00, Gjilan
Gjyqtarët: Egzon Dakaj, Arnold Bacaj, Fidan Alihajdaraj
Delegati: Xhafer Zeqiri