ffk-llogofinTë premten, më datë 19.02.2016, në orën 13:00 në Shtëpinë e Sportit në Prishtinë, do të mbahet seminari dhe testi me shkrim për të gjithë vëzhguesit e Ligës së Dytë dhe të ligave të juniorëve.
Ndërkohë, lajmërohen të gjitha Lidhjet Rajonale të Futbollit se Kampionati i grupmoshave duhet të përfundojë deri më 20.05.2016.