24 nëntor, 2020 –  Të premten në orën 13:00 në selinë e FFK-së do të bëhet tërheqja e shortit për rrethin e 1/16 së finales së Kupës së Kosovës. Në këtë rreth do të marrin pjesë 32 skuadra, ku do të përfshihen edhe klubet e Superligës dhe Ligës së Parë.