ffk-llogofinTë shtunën, më datë, 20.02.2016, në orën 9:00 në stadiumin olimpik  “Adem Jashari ” në Mitrovicë do të mbahen normat fizike për gjyqtarë të futbollit të Ligës së Parë, të Ligës së Dytë si dhe të ligave të juniorëve dhe kategorive të reja.  (Gjyqtarët dhe asistentet  e Superligës të cilët nuk ishin në norma fizike, duhet pritur afatin e riprovimeve pas  30 ditësh).