22 janar, 2019 – Të shtunën më 26 janar, në orën 11.00, në selinë e FFK-së, Komisioni i Garave do të mbajë takim me vëzhguesit e IPKO Superligës dhe Ligës së Parë në kuadër të përgatitjeve për fillimin e stinorit pranveror të garave. Ardhja e vëzhguesve është e obliguar.