feratE nderuara familje e Ferhat Karabegut!
Me pikëllim e morëm lajmin për vdekjen e Ferhat Karabegut, ndaj me lejoni që në emrin tim, KE të FFK-së, klubeve, futbollistëve e futbolldashësve të Kosovës të Ju shprehim  ngushëllimet tona më të thella dhe të sinqerta me rastin e vdekjes së një nga legjendat e futbollit të Kosovës.
Kontributi i Ferhat Karabegut  ishte tepër i madh dhe i çmueshëm, sa edhe shumë dimensional në futbollin e Kosovës si futbollist e më vonë si trajner. Ferhati ishte një futbollist dhe trajner i madh dhe i palodhshëm. Ishte profesionist i mirë dhe i guximshëm nëpër kohë të vështira. Ndaj të gjithë ne do ta kujtojmë përherë figurën dhe veprën e tij.
Në këto momente të dhembjes tuaj jemi pranë jush  që të përballoni më lehtë dhembjen për më të dashurin tuaj.
 
Me respekt
Fadil Vokrri, kryetar i FFK-së