Prishtinë, 05 janar 2018
E nderuara familje e z. Beqir Hoxhës!
Me pikëllim e dhembje e morëm lajmin për vdekjen e z. Beqir Hoxha, ndaj në emrin tim, të KE të FFK-së,  klubeve dhe adhuruesve të futbollit, Ju shprehim ngushëllimet tona më të thella dhe të sinqerta Juve dhe gjithë të afërmeve.
Kontributi i Beqir Hoxhës ka qenë shumë  i madh sidomos pas pavarësimit të futbollit të Kosovës në ndarjen e drejtësisë dhe më vonë edhe si kontrollorë, duke kaluar shumë sfida. Ishte një njeri i dashur, profesionist i vërtet e i respektuar nga të gjithë.
Z.Beqir Hoxha do të kujtohet gjithmonë me pietet, dhe me respekt nga të gjithë.
Presidenti i FFK-së
Fadil Vokrri