ffk-llogofinE nderuara familje e z. Veton Jasharit
Lajmi për vdekjen e z. Vetonit na ka pikëlluar të gjithë neve dhe opinionin futbolldashës të Kosovës, ndaj në emrin tim, të KE të FFK-së dhe klubeve të futbollit Ju shprehim ngushëllimet tona më të thella dhe të sinqerta Juve dhe gjithë të afërmeve të te ndjerit. Ne ndjejmë bashkë me ju dhembjen, por ju lusim që këtë humbje e dhembje ta përballoni sa më lehtë.
Z. Veton Jashari do të kujtohet gjithmonë me pietet, si futbollist i shkëlqyeshëm dhe një shok e mik i mirë, i dashur dhe i respektuar ku do që ai u gjend nga të gjithë.
I qoftë i lehtë dheu i Kosovës
Me respekt, kryetari i FFK-së
Fadil Vokrri