Telegrami ngushëllimi  i kryetarit të FFK-së z. Fadil Vokrri për z. Hamdi Salihi
Prishtinë 9 janar, 2016
 
I nderuari z. Hamdi Salihi!
E nderuara  familje Salihi!
 
Në këtë çast të vështirë për juve dhe familjen e juaj, ju lutem që në emrin tim, KE të FFK-së, futbollistëve dhe futbolldashësve të Kosovës, të pranoni ngushëllimet më të thella e të sinqerta me rastin e vdekjes së babait tuaj.
Juve dhe familjes tuaj duam të ju bashkëngjitemi në këtë dhembje, duke marrë edhe ne një pjesë të dhembjes me shpresë e besim që ju këtë ndarje nga më i dashuri i juaj ta përballoni më lehtë.
 
Me respekt
Fadil Vokrri, kryetar i FFK-së