E nderuar Familje Latifi!

Me pikëllim të thellë e morëm lajmin për ndarjen nga jeta të më të dashurit tuaj, Agron Latifi, andaj më lejoni që në emrin tim, KE të FFK-së, klubeve dhe gjithë komunitetit të futbollit në Kosovë të ju shpreh ngushëllimet tona më të sinqerta.

Agron Latifi në komunitetin e futbollit në Mitrovicë njihej si gjyqtar autoritativ i futbollit, por gjeneratat më të vjetra e mbajnë mend atë edhe si portier të dalluar në klubet mitrovicase.

Agroni ishte dashamir i madh i futbollit, ishte i urtë dhe i nderuar kudo në mesin e sportistëve mitrovicas, ndaj si të tillë do ta kujtojmë përherë.

I lehtë i qoftë dheu i Kosovës!

Me respekt,
Agim Ademi, president i FFK-së