Prishtinë, 21 mars

E nderuara Familje Dubova!

Me pikëllim të thellë e morëm lajmin për ndarjen e hershme nga jeta të më të dashurit tuaj Arben Dubova, ndaj ju lutem më lejoni që në emrin tim, të KE të FFK-së dhe tërë komunitetit të futbollit të Kosovës, të ju shpreh ngushëllimet më të thella dhe më të sinqerta.

Arben Dubova ishte në mesin e atyre që dha kontribut të madh për futbollin ferizajas dhe në përgjithësi atë kosovar. Ai asnjëherë nuk iu nda futbollit, derisa gjatë karrierës së tij u shqua si lojtar i spikatur dhe vetëmohues në fushën e gjelbër.

Arbeni ishte aktiv edhe në ekipin e veteranëve të Ferizajt, teksa vlerat e lojës më të popullarizuar tek ne i transmetoi edhe tek brezat e rinj.

Arbeni ishte një i pasionuar pas futbollit, derisa njihej për virtyte të larta njerëzore e sportive dhe ndër punëtorët më të dalluar sportivë në rajonin e Ferizajt.

Ikja e tij e hershme është humbje e madhe jo vetëm për familjen, por edhe për sportin kosovar, andaj familja e madhe e futbollit gjithmonë do ta kujtojë kontributin e tij.

I lehtë i qoftë dheu i Kosovës!

Me respekt,
Agim Ademi, president i FFK-së