Prishtinë, 31 tetor, 2020

E nderuara Familje Berisha!

Me pikëllim të thellë e morëm lajmin për ndarjen nga jeta të Fejzullah (Beçir) Berisha, ndaj ju lutem më lejoni që në emrin tim, KE, klubeve, futbollistëve dhe tërë komunitetit të futbollit, të ju shpreh ngushëllimet më të sinqerta dhe të thella.

Fejzullah B. Berisha dha kontributin e tij ndër vite për futbollin kosovar, duke qenë pjesë e FC Ballkanit, derisa në qytetin e Suharekës dhe në përgjithësi në komunitetin sportiv u dallua për virtyte të larta njerëzore dhe sportive. I përhershëm kujtimi për të!

I lehtë i qoftë dheu i Kosovës!

Me respekt
Agim Ademi, president i FFK-së