Telegram urimi
Prishtinë, 28 maj 2018
Të nderuar drejtues, futbolliste, shtab teknik dhe adhurues të KFF ”Mitrovica”!
Me lejoni që në emrin tim dhe të KE të ju uroj për fitimin e Kupës së Kosovës për edicionin 2017/2018, pas një ndeshje të fortë, fair play dhe rivaliteti sportiv në finale.
Për Ju ky i ishte një sukses i veçantë, pasi ishte trofeu i parë, prandaj uroj që të keni organizim të tillë edhe në të ardhmen dhe t’i gëzoheni edhe shumë trofeve tjerë.
Me respekt
Fadil Vokrri, president i FFK-së