26 shtator, 2017 – Komisioni i Gjyqtarëve të futbollit më 04.10.2017 (e mërkurë) do të organizojë testet fizike për gjyqtarët dhe asistentët (të gjitha kategoritë), të cilët nuk kanë arritur të kalojnë testet para fillimit të kampionatit  2017/2018, dhe për të gjithë gjyqtarët dhe asistentët, të cilët gjykojnë ndeshjet në Superligë dhe Ligën e Parë.
 
Testet Fizike mbahen në stadiumin “Adem Jashari” në Mitrovicë sipas këtij orari:

  1. Gjyqtarët kryesor fillojnë testimin në ora 13:30
  2. Asistentët fillojnë testimin në ora 14:30