21 qershor, 2018 – Federata e Futbollit e Kosovës do të organizojë trajnimin rreth ndryshimeve në sistemin e regjistrimin FIFA Connect. Trajnimi do të përfshijë ndryshimet në statusin e lojtarit, listën e dokumenteve si dhe ndryshime të tjera.
Trajnimi parashihet të mbahet më:
• 25 Qershor – Klubet e Superligës dhe Ligës së parë
– Trajnimi mbahet në zyret e FFK-së.
• 26 Qershor- Lidhja Rajonale e Prishtinës
– Klubet e Ligës së Dytë, klubet e futsallit, klubet e femrave dhe shkollat e futbollit
– Trajnimi mbahet në zyret e FFK-së.
• 27 Qershor- Lidhja Rajonale e Mitrovicës
– Klubet e Ligës së dytë, klubet e futsallit, klubet e femrave dhe shkollat e futbollit
• 28 Qershor-Lidhja Rajonale e Prizrenit
– Klubet e Ligës së dytë, klubet e futsallit, klubet e femrave dhe shkollat e futbollit
• 29 Qershor- Lidhja Rajonale e Gjilanit
– Klubet e Ligës së dytë, klubet e futsallit, klubet e femrave dhe shkollat e futbollit
• 30 Qershor- Lidhja Rajonale e Ferizajit
– Klubet e Ligës së dytë, klubet e futsallit, klubet e femrave dhe shkollat e futbollit
• 2 Korrik – Lidhja Rajonale e Gjakovës
– Klubet e Ligës së dytë, klubet e futsallit, klubet e femrave dhe shkollat e futbollit
• 3 Korrik – Lidhja Rajonale e Pejës
– Klubet e Ligës së dytë, klubet e futsallit, klubet e femrave dhe shkollat e futbollit
Trajnimet fillojnë në ora 10:00, si dhe të ftuar janë administratorët e klubeve.