ffk-llogofinKomisari i Garave i Raiffeisen Superligës, në bazë të raporteve të personave zyrtarë nga ndeshja e javës së 24-t në Raiffeisen Superligë ndërmjet Trepçës dhe Trepçës’89, ka marrë këtë
V E N D I M
1. Të regjistroi ndeshjen e javës së 24-t të Raiffeisen Superligës së Kosovës në futboll për edicionin 2014/15, ndërmjet KF Trepça – KF Trepça 89, me rezultatin zyrtar 0-3 në të mirë të ekipit mysafirë.
ARSYETIM
Duke shqyrtuar dhe analizuar Raportet e Vëzhguesit, Referve, dhe të dhënave nga Protokolet zyrtare të ndeshjes, lidhur më rregullsinë e fillimit, zhvillimit dhe përfundimit të ndeshjes të javës së 24-rë të Kampionatit, kategoria e Seniorëve, ka konstatuar se ndeshja ka pasur fillim kryesisht te mire gjer ne minuten e 71 ku edhe u nderpre ndeshja te rezultati 0-1 ne te mire te mysafirve pas sulmit fizike ndaj referit kryesore te ndeshjes Trepça- Trepça-89-, nga trajneri i portjerve Enes Shosholli kete ndeshje Komisari i Garave e Rexhistron me rezultatin 0-3 ne te mire te ekipit musafire Trepça-89 sipas nenit 49 te propozicioneve te garave dhe nenit 57 te rregulores se garave .
Komisari i Garave të Raiffeisen Superligës,
Ismet Ahmeti, d.v.