shortiSot në praninë  e Komisarit të Garave, Ismet Ahmeti, përfaqësuesit të Digitalbit, Adi Bejo, administratorit të FFK-së, Agron Shosholli dhe përfaqësuesve të klubeve është bërë tërheqja e shortit për gjysmëfinalet e Digitalb Kupës së Kosovës. Shorti në këtë rreth të garave i vuri përballë këto çifte:
Prishtina – Llapi
Trepça’89 – Drita
Ndeshjet e para gjysmëfinale do të zhvillohen më 26 e 27 prill kurse ato të kthimit më 17 e 18 maj.
shorti1