Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

U.D. Sekretar i Përgjithshëm

Markus Weidner, u.d. Sekretar i përgjithshëm

Markus Weidner u lind më 28/11/1968 në Frankfurt. Është ekspert në menaxhimin e futbollit dhe marrëdhëniet ndërkombëtare. Ka përvojë 25 vjeçare në futbollin profesionistë në nivel të klubeve dhe federatave kombëtare. Ka qenë drejtor i Marrëdhënieve Ndërkombëtare në Eintracht Frankfurt Fußball AG, pastaj shef i edukimit për trajnerë dhe Marrëdhënieve Ndërkombëtare në Federatën e Futbollit të Gjermanisë (DFB) si dhe zëvendësdrejtor në DFB. Krahas gjuhës gjermane flet edhe anglisht dhe frëngjisht.

 

P