5 shtator, 2019 – Sot është bërë tërheqja e shortit për kampionatin e parë në Ligën e Veteranëve, në të cilin do të marrin pjesë ekipe të ndara në 3 grupe. Pas garave në grupe do të luhet ‘play-off’-i, ku do të marrin pjesë 8 ekipe: katër ekipet e para nga grupi 1 dhe dy ekipet e para nga grupi 2 dhe nga grupi 3. Garat e Ligës së Veteranëve do të nisin më 20 shtator.

 

Grupi 1

Mitrovica – KEK-u

Vushtrria – Llapi

Kosova (P) – Drenica

2 Korriku – Flamurtari

 

Grupi 2

Vjosa – Ferizaj

Vitia – Uniteti

Gjilani – Lipjani

 

Grupi 3

Besa – Onixi

Gjakova – Ballkani

Prizreni – Vëllaznimi