20 shtator, 2018 – Veç garave në fushën e gjelbër, do të nisin garat edhe në futsall, përkatësisht në Superligë. Prandaj sot në praninë e përfaqësuesve të klubeve të Superligës në futsall, Komisionit të Garave dhe menaxherit të futsallit Rinor Havolli, u bë tërheqja e shortit për edicionin e ri të garave 2018/2019. Duke i përshëndetur të pranishmit kryetari i Komisionit të garave z. Hysni Gjinovci foli për rëndësinë e garave dhe kërkoi nga përfaqësuesit e klubeve që të rrisin organizimin, të krijojnë kushte për gara në frymë korrekte me rivalitet sportiv. Ndërkaq menaxheri Rinor Havolli foli për angazhimin e klubeve në drejtim të përgatitjes së daljes në arenën ndërkombëtare dhe tha se na duhet një angazhim i të gjithëve në pritje sa më të mirë të klubeve që do të zhvillojnë garat e rrethit të parë në futsall në Ligën e Kampionëve në futsall që e ka fituar skuadra “Feniks” nga Drenasi, por organizimi sa më i mirë na takon të gjithëve. Ndërkaq suksese klubeve u ka dëshiruar edhe kryetari i Komisionit, Rasim Gimolli, i cili tha se FFK-ja dhe Komisioni mbeten të përkushtuar ndaj futsallit për të ecur përpara.Garat në Superligë nisin më 11 tetor. Më poshtë e keni orarin e plotë të stinorit vjeshtor.

Stinori vjeshtor fillon më 11-12.10.2018

I
Mitrovica : Liburn
Juniku : DrenicaT
Prizreni : Prishtina
Feniks : Malisheva
Peja F : Besa
II
Mitrovica : Juniku
DrenicaT: Prizreni
Liburni : Besa
Malisheva : PejaF
Prishtina : Feniksi
III
Juniku : Liburni
Prizreni : Mitrovica
Feniksi : DrenicaT
PejaF : Prishtina
Besa : Malisheva
IV
Liburni : Malisheva
Prishtina : Besa
DrenicaT : PejaF
Mitrovica : Feniksi
Juniku : Prizreni
V
Prizreni : Liburni
Feniksi : Juniku
PejaF : Mitrovica
Besa : DrenicaT
Malisheva:Prishtina
VI
Liburni : Prishtina
DrenicaT:Malisheva
Mitrovica : Besa
Juniku : PejaF
Prizreni : Feniksi
VII
Feniksi : Liburni
PejaF : Prizreni
Besa : Juniku
Malisheva:Mitrovica
Prishtina : DrenicaT
VIII
Liburni : DrenicaT
Mitrovica:Prishtina
Juniku : Malisheva
Prizreni : Besa
Feniksi : Peja F
IX
PejaF : Liburni
Besa : Feniksi
Malisheva:Prizreni
Prishtina : Juniku
DrenicaT:Mitrovica
                                                                                                                                                           Komisari i Garave
                                                                                                                                                             Hysni Gjinovci