22.03.2017 Sot në selinë e FFK-së u hodh shorti për Digitalb Kupën e Kosovës në konkurrencën e femrave. Përfaqësuesit e klubeve i përshëndeti znj. Vjollcë Krasniqi, anëtare e KE dhe kryetare e Komisionit për futbollin e femrave dhe foli për rëndësinë e garave për kupë të cilat ndihmojnë edhe zhvillimin e skuadrave.
Çiftet rivale
Mitrovica – Baseli 2015
Hajvalia-Intelektualet
Kosova (P) tutje pa lojë