shortiSot më 25 korrik, në Shtëpinë e Sporteve nën drejtimin e Komisarit të Garave z. Ismet Ahmeti dhe zyrtarit të FFK-së, z. Adem Çollakaj e në praninë e përfaqësuesve të skuadrave të Raiffeisen Superligës dhe të Ligës së Parë u bë tërheqja e shortit për Kampionatin e ri 2014/2015. Përfaqësuesit e skuadrave i ka përshëndetur Komisari i Garave z. Ismet Ahmeti, duke iu dëshiruar suksese në kampionati e ri me dëshirë dhe shpresë se kampionati i ri do të reflektojë rivalitet sportiv, disiplinë dhe korrektësi në frymën sportive.
Pas tërheqjes së shortit në javën e parë do të takohen:
Raiffeisen Superliga
FAZA E PARË
Java 1
Besa – Trepça ‘89
Prishtina – Istogu
Feronikeli – Hajvalia
Llamkos Kosova – Drita
Vëllaznimi – Drenica
Trepça – Ferizaj
Java 2
Trepça ‘89 – Ferizaj
Drenica – Trepça
Drita – Vëllaznimi
Hajvalia – Llamkos Kosova
Istogu – Feronikeli
Besa – Prishtina
Java 3
Prishtina – Trepça ‘89
Feronikeli – Besa
Llamkos Kosova – Istogu
Vëllaznimi – Hajvalia
Trepça – Drita
Ferizaj – Drenica
Java 4
Trepça ‘89 – Drenica
Drita – Ferizaj
Hajvalia – Trepça
Istogu – Vëllaznimi
Besa – Llamkos Kosova
Prishtina – Feronikeli
Java 5
Feronikeli – Trepça ‘89
Llamkos Kosova – Prishtina
Vëllaznimi – Besa
Trepça – Istogu
Ferizaj – Hajvalia
Drenica – Drita
Java 6
Trepça ‘89 – Drita
Hajvalia – Drenica
Istogu – Ferizaj
Besa – Trepça
Prishtina – Vëllaznimi
Feronikeli – Llamkos Kosova
Java 7
Llamkos Kosova – Trepça ‘89
Vëllaznimi – Feronikeli
Trepça – Prishtina
Ferizaj – Besa
Drenica – Istogu
Drita – Hajvalia
Java 8
Trepça ‘89 – Hajvalia
Istogu – Drita
Besa – Drenica
Prishtina – Ferizaj
Feronikeli – Trepça
Llamkos Kosova – Vëllaznimi
Java 9
Vëllaznimi – Trepça ‘89
Trepça – Llamkos Kosova
Ferizaj – Feronikeli
Drenica – Prishtina
Drita – Besa
Hajvalia – Istogu
Java 10
Istogu – Trepça ‘89
Besa – Hajvalia
Prishtina – Drita
Feronikeli – Drenica
Llamkos Kosova – Ferizaj
Vëllaznimi – Trepça
Java 11
Trepça – Trepça ‘89
Ferizaj – Vëllaznimi
Drenica – Llamkos Kosova
Drita – Feronikeli
Hajvalia – Prishtina
Istogu – Besa
FAZA E DYTË
Java 12
Trepça ‘89 – Besa
Istogu – Prishtina
Hajvalia – Feronikeli
Drita – Llamkos Kosova
Drenica – Vëllaznimi
Ferizaj – Trepça
Java 13
Ferizaj – Trepça ‘89
Trepça – Drenica
Vëllaznimi – Drita
Llamkos Kosova – Hajvalia
Feronikeli – Istogu
Prishtina – Besa
Java 14
Trepça ‘89 – Prishtina
Besa – Feronikeli
Istogu – Llamkos Kosova
Hajvalia – Vëllaznimi
Drita – Trepça
Drenica – Ferizaj
Java 15
Drenica – Trepça ‘89
Ferizaj – Drita
Trepça – Hajvalia
Vëllaznimi – Istogu
Llamkos Kosova – Besa
Feronikeli – Prishtina
Java 16
Trepça ‘89 – Feronikeli
Prishtina – Llamkos Kosova
Besa – Vëllaznimi
Istogu – Trepça
Hajvalia – Ferizaj
Drita – Drenica
Java 17
Drita – Trepça ‘89
Drenica – Hajvalia
Ferizaj – Istogu
Trepça – Besa
Vëllaznimi – Prishtina
Llamkos Kosova – Feronikeli
Java 18
Trepça ‘89 – Llamkos Kosova
Feronikeli – Vëllaznimi
Prishtina – Trepça
Besa – Ferizaj
Istogu – Drenica
Hajvalia – Drita
Java 19
Vëllaznimi – Llamkos Kosova
Trepça – Feronikeli
Ferizaj – Prishtina
Drenica – Besa
Drita – Istogu
Hajvalia – Trepça ‘89
Java 20
Istogu – Hajvalia
Besa – Drita
Prishtina – Drenica
Feronikeli – Ferizaj
Llamkos Kosova – Trepça
Trepça ‘89 – Vëllaznimi
Java 21
Trepça ‘89 – Istogu
Hajvalia – Besa
Drita – Prishtina
Drenica – Feronikeli
Ferizaj – Llamkos Kosova
Trepça – Vëllaznimi
Java 22
Besa – Istogu
Trepça ‘89 – Trepça
Vëllaznimi – Ferizaj
Llamkos Kosova – Drenica
Feronikeli – Drita
Prishtina – Hajvalia
Liga e Parë
Java 1
Kosova(P)-Rahoveci
Ballkani-Fushë Kosova
Flamurtari-Llapi
Vallazni (P)-Deçani
R. Sadiku-Liria
KEK-u-Dukagjini
Ulpiana-Gjilani
2 Korriku-Lepenci
Java 2
Rahoveci-Lepenci
Gjilani-2 Korriku
Dukagjini-Ulpiana
Liria-KEK-u
Deçani-Ramiz Sadiku
Llapi-Vllaznia
Fushë Kosova-Flamurtari
Kosova (P)-Ballkani
Java 3
Ballkani-Rahoveci
Flamurtari-Kosova (P)
Vllaznia-Fushë Kosova
Ramiz Sadiku-Llapi
KEK-u-Deçani
Ulpiana-Liria
2 Korriku-Dukagjini
Lepenci-Gjilani
Java 4
Rahoveci-Gjilani
Dukagjini-Lepenci
Liria-2 Korriku
Deçani-Ulpiana
Llapi-KEK-u
Fushë Kosova-Ramiz Sadiku
Kosova (P)-Vllaznia
Ballkani-Flamurtari
Java 5
Flamurtari-Rahoveci
Vllaznia-Ballkani
Ramiz Sadiku-Kosova (P)
KEK-u-Fushë Kosova
Ulpiana-Llapi
2 Korriku-Deçani
Lepenci-Liria
Gjilani-Dukagjini
Java 6
Rahoveci-Dukagjini
Liria-Gjilani
Deçani-Lepenci
Llapi-2 Korriku
Fushë Kosova-Ulpiana
Kosova (P)-KEK-u
Ballkani-Ramiz Sadiku
Flamurtari-Vllaznia
Java 7
Vllaznia-Rahoveci
Ramiz Sadiku-Flamurtari
KEK-u-Ballkani
Ulpiana-Kosova (P)
2 Korriku-Fushë Kosova
Lepenci-Llapi
Gjilani-Deçani
Dukagjini-Liria
Java 8
Rahoveci-Liria
Deçani-Dukagjini
Llapi-Gjilani
Fushë Kosova-Lepenci
Kosova (P)-2 Korriku
Ballkani-Ulpiana
Flamurtari-KEK-u
Vllaznia-Ramiz Sadiku
Java 9
Ramiz Sadiku-Rahoveci
KEK-u-Vllaznia
Ulpiana-Flamurtari
2 Korriku-Ballkani
Lepenci-Kosova (P)
Gjilani-Fushë Kosova
Dukagjini-Llapi
Liria-Deçani
Java 10
Rahoveci-Deçani
Llapi-Liria
Fushë Kosova-Dukagjini
Kosova (P)-Gjilani
Ballkani-Lepenci
Flamurtari-2 Korriku
Vllaznia-Ulpiana
Ramiz Sadiku-KEK-u
Java 11
KEK-u-Rahoveci
Ulpiana-Ramiz Sadiku
2 Korriku-Vllaznia
Lepenci-Flamurtari
Gjilani-Ballkani
Dukagjini-Kosova (P)
Liria-Fushë Kosova
Deçani-Llapi
Java 12
Rahoveci-Llapi
Fushë Kosova-Deçani
Kosova (P)-Liria
Ballkani-Dukagjini
Flamurtari-Gjilani
Vllaznia-Lepenci
Ramiz Sadiku-2 Korriku
KEK-u-Ulpiana
Java 13
Ulpiana-Rahoveci
2 Korriku-KEK-u
Lepenci-Ramiz Sadiku
Gjilani-Vllaznia
Dukagjini-Flamurtari
Liria-Kosova (P)
Deçani-Ballkani
Llapi-Fushë Kosova
Java 14
Rahoveci-Fushë Kosova
Kosova (P)-Llapi
Ballkani-Deçani
Flamurtari-Liria
Vllaznia-Dukagjini
Ramiz Sadiku-Gjilani
KEK-u-Lepenci
Ulpiana-2 Korriku
Java 15
2 Korriku-Rahoveci
Lepenci-Ulpiana
Gjilani-KEK-u
Dukagjini-Ramiz Sadiku
Liria-Vllaznia
Deçani-Flamurtari
Llapi-Ballkani
Fushë Kosova-Kosova (P)