17 gusht, 2021 – Është tërhequr shorti për kampionatin e ri në Ligën e Parë dhe Ligën U17 të femrave. Paraprakisht kryetarja e Komisionit për futbollin e femrave dhe njëherësh anëtarja e KE të FFK-së, Vjollca Krasniqi ka bashkëbiseduar me përfaqësuesit e klubeve rreth përgatitjeve për fillimin e edicionit të ri, e ku janë diskutuar tema të ndryshme me qëllim të mbarëvajtjes sa më të mirë të garave. Edicioni i ri në Ligën e Parë do të nisë më 28 gusht, derisa në Ligën U17 garat nisin më 11 shtator, ku klubet pjesëmarrëse janë ndarë në dy grupe në bazë të regjioneve nga vijnë, me qëllim që të shmangen udhëtimet e gjata.

Liga e Parë
Jakova – Dukagjini
Presingu – Llapi
Kosova – Intelektualet
Hajvalia – Malisheva
Mitrovica – Liria
Bazeli – Vizioni
Heroinat, pushojnë

Liga U17
Grupi A
Bazeli 2015 – Presingu
Vizioni – Urbano
Intelektualet – Prishtina
Ardhmëria – Llapi
Rilindja – Kosova

Grupi B
Behar – Shqiponja
Malisheva – Istogu
Jakova – Mitrovica
16 Qershori – Dukagjini