shortikupa129 nëntor, 2016 – Sot u bë tërheqja e shortit për rrethin e katërt të Digitalb Kupës së Kosovës, ku të pranishmëve për rregullat dhe skuadrat e përfshira në këtë rreth u foli kryetari i Komisionit të Garave u foli z. Ismet Ahmeti. Në këtë rreth janë përfshirë 8 skuadrat që u kualifikuan nga rrethi i tretë, derisa 12 skuadrat e Vala Superligës do të përfshihen nga rrethi i ardhshëm.
 
Çiftet e rrethit të katërt janë:
Flamurtari – Vllaznia (Pozharan)
Bashkimi (Koretin) – 2 Korriku
KEK-u – Dukagjini
Vllaznimi – Arbëria
Ndeshjet e rrethit të katërt zhvillohen më 3 dhjetor në orën 13.00.
shortikupa2 shortikupa3